Tuesday, November 16, 2010

Cuti Peristiwa Raya Haji

Ketika banyak sekolah bersekolah hari ini, murid-murid dan guru-guru SK Kota Warisan bercuti peristiwa sempena Hari Raya Aidil Adha. Kami tak ambil cuti tambahan lepas Raya sebab hari Jumaat ni kami ada program Dinner PIBG. Lepas tu kan cikgu-cikgu dan murid-murid akan bercuti panjang. Itulah namanya pengorbanan + komitmen! 
   Namun begitu, hari ini saya dan kakitangan sekolah bekerja....
 
Yati dan Ina
Bedah dan Linda
Farah bawa anaknya; Safwa
Alice dan Fauzidah
Ilham
Linda
Pekerja-pekerja swasta saya tetap rajin membuat kerja walaupun boss mereka asyik lambat  je bayar gaji
CC Sabar dengan anak comelnya
Kakitangan yang setia
Mimi datang buat surat
Anikah dengan tetamunya
Terima sumbangan hamper daripada Pengurus 7 Eleven Kota Warisan - Pn. Nurul
3 sumbangan hamper dari 7 Eleven KW untuk dinner 
Anikah SU PIBG sibuk urus kad jemputan dinner
Selamat Hari Raya Aidil Adha buat semua umat Islam

3 comments:

  1. Salam Kak,
    Sekolah wife saya dah last arini tapi minggu depan dia ada LADAP plak seminggu. Kebetulan saya cuti seminggu mgu depan. Jadi Mr Mama kat umah.. hehhehe

    ReplyDelete
  2. Salam Echam. Mesti special menu Mr. Mama nanti.

    Salam AAP. Selamat Hari Raya Aidil Adha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...