Saturday, March 26, 2016

Anugerah Khas Pengetua

Setinggi-tinggi kesyukuran dipanjatkan atas rahmat dan kurniaan dari Allah SWT terhadap keluarga kami. Syukur Acik Rohisyam bin Roslan telah dipilih sebagai Penerima Anugerah Khas Pengetua dalam Majlis Anugerah Kecemerlangan SPM 2015 Sekolah Menengah Sains Muar (Samura).
   Terima kasih buat guru-guru Samura yang telah mendidik dan mengajar Acik sehingga dia berada di tahap ini. Terima kasih juga buat guru-guru SK Kota Warisan dan SMK Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang yang sangat berjasa mengajarnya mengenal huruf dan membaca selama ini.
   Tahniah dan syabas buat Acik atas usahanya yang gigih tanpa mengenal putus asa yang telah membolehkan Acik berjaya mendapat straight A's dalam SPMnya sehingga melayakkan Acik mendapat anugerah tersebut. Semoga  kegigihan dan kejayaannya ini memberi inspirasi kepada adiknya; Rozaidi yang akan menduduki PT3 tahun ini serta pelajar-pelajar lain.
  Sesungguhnya ibu, ayah, adik-beradik dan seluruh keluarga kita amat berbangga dengan kejayaan Acik ini. Semoga Acik akan terus cemerlang di dunia dan akhirat.. Tahniah! Tahnah! Tahniah!Saat-saat Acik menerima keputusan SPM klik di sini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...