Saturday, March 20, 2010

Acik main kiub rubik

Dah lama dah saya nak try add video kat blog saya ni tapi tak reti. Semalam baru perasan, saya kena pakai old editor kat settings, barulah keluar simbol add video tu kat ruang compose ni. Ok, saksikanlah kemahiran Acik dengan kuib rubiknya. Video ini telah diambil pada penghujung tahun lepas lagi. Adiknya; Edy yang tangkap. Rubic cube tu pun dah lunyai dikerjakannya....

video

3 comments:

  1. Rasanya permainan ni,masa saya sekolah dah popular..

    ReplyDelete
  2. salam kak aida...
    kita tak pandai main menda ni..hero kita cekap la main..

    ReplyDelete
  3. Salam P.silam : Memang lama dah permainan ni cuma dudulu tu rasanya semuka je jadi. La ni semua muka boleh buat sama. Tempoh masa pun cepat yang amat.

    Salam pak long : Saya pun tak pandai, takat semuka tu boleh le. Hero heroin saya pun cekap, siap berlumba siapa siap cepat lagi...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...